JELOVNIK ZA 10 DO 40 OSOBA - obavezna rezervacija

U CIJENU OBROKA UKLJUČENO JE DNEVNO KORIŠTENJE IZLETIŠTA

OSTALE USLUGE PRIPREME VAŠE HRANE
PEČENJE ODOJKA ILI JANJETA NA RAŽNJU I SJEČENJE 
PEČENJE ISPOD PEKE

MOGUĆNOST CATERING RESTORANA "VRATA SLAVONIJE"

JELA IZ KOTLIĆA

FIŠ PAPRIKAŠ I DOMAĆI REZANCI

Za pripremu fiš paprikaša koristimo ribu iz vlastitog uzgoja u jezeru koje se puni bistrim planinskim potokom, te domaću papriku OPG-a Nemet iz Donjeg Miholjca, a široke slavonske rezance priprema nam lokalni pekar Miroslav Louć, treća generacija pekara sa tradicijom dugom 150 godina

 

ČOBANAC I NJOKI

Čobanac pripremamo od mesa divljači kupljene od lokalnih Lovačkih udruga kontrolirano od strane veterinara, poslužujemo bez kosti sa njokima našeg lokalnog pekara a povrće je iz našeg vrta.

 

GRAH SA KOBASICAMA I SUŠENOM SLANINOM

Grah trešnjar, domaća kobasica i slanina sa tavana, naše povrće, priprema na tradicionalan način u kotliću.

 

IMG-bbc9306b2b4fbc5a211bd8bcab7b1111-V

JELA ISPOD PEKE

PEČENJE U MEDU I BALZAMIKU SA PEKARSKIM KRUMPIROM

Za pripremu koristimo birane dijelove mesa jelene ili divlje svinje marinirane u začinskom bilju, pečemo preliveno mješavinom bagremova meda, sokom limuna i balzamika, garnirano suhim šljivama.

 

JANJETINA I KRUMPIR ISPOD PEKE

Janjci za pečenje porijeklom su sa Bijelih Stijena, OPG Kurić i OPG Zakarić, rase pramenka, maksimalne težine 25 kg peku se uz krumpir oplemenjen korjenastim povrćem i začinskim biljem.

 

IMG-cb4c883a4e013534521968232074d3a7-V

JELA SA ROŠTILJA

Po vašem izboru!

JELO KUĆE

“ŠARAN NA RAŠLJAMA”

(pola šarana i prilog po izboru)

U CIJENE OBROKA UKLJUČENO JE DNEVNO KORIŠTENJE IZLETIŠTA

OSTALE USLUGE PRIPREME VAŠE HRANE

PEČENJE ODOJKA ILI JANJETA NA RAŽNJU I SJEČENJE 

PEČENJE ISPOD PEKE

CATERING RESTORANA “VRATA SLAVONIJE”