U CIJENU OBROKA UKLJUČENO JE DNEVNO KORIŠTENJE IZLETIŠTA
OSTALE USLUGE PRIPREME VAŠE HRANE
PEČENJE ODOJKA ILI JANJETA NA RAŽNJU I SJEČENJE
PEČENJE ISPOD PEKE
MOGUĆNOST CATERING RESTORANA "VRATA SLAVONIJE"
JELA IZ KOTLIĆA
FIŠ PAPRIKAŠ I DOMAĆI REZANCI
Za pripremu fiš paprikaša koristimo ribu iz vlastitog uzgoja u jezeru koje se puni bistrim planinskim potokom, te domaću papriku OPG-a Nemet iz Donjeg Miholjca, a široke slavonske rezance priprema nam lokalni pekar Miroslav Louć, treća generacija pekara sa tradicijom dugom 150 godina
ČOBANAC I NJOKI
Čobanac pripremamo od mesa divljači kupljene od lokalnih Lovačkih udruga kontrolirano od strane veterinara, poslužujemo bez kosti sa njokima našeg lokalnog pekara a povrće je iz našeg vrta.
GRAH SA KOBASICAMA I SUŠENOM SLANINOM
Grah trešnjar, domaća kobasica i slanina sa tavana, naše povrće, priprema na tradicionalan način u kotliću.
JELA ISPOD PEKE
PEČENJE U MEDU I BALZAMIKU SA PEKARSKIM KRUMPIROM
Za pripremu koristimo birane dijelove mesa jelene ili divlje svinje marinirane u začinskom bilju, pečemo preliveno mješavinom bagremova meda, sokom limuna i balzamika, garnirano suhim šljivama.
JANJETINA I KRUMPIR ISPOD PEKE
Janjci za pečenje porijeklom su sa Bijelih Stijena, OPG Kurić i OPG Zakarić, rase pramenka, maksimalne težine 25 kg peku se uz krumpir oplemenjen korjenastim povrćem i začinskim biljem.
JELA SA ROŠTILJA
Po vašem izboru!
JELO KUĆE
“ŠARAN NA RAŠLJAMA”
(pola šarana i prilog po izboru)
U CIJENE OBROKA UKLJUČENO JE DNEVNO KORIŠTENJE IZLETIŠTA