"DA-BAR"

Off-road vikend

Vikend Off-road vožnje planinom Psunj u Slavoniji više je od same vožnje zahtjevnim šumovitim prostranstvom ispresijecanim brdskim potocima, bajkovitim proplancima,nepreglednim pašnjacima i pećinama urezanim u najveći stjenjak u Slavoniji.

Off - road i survivor kamp „Da-Bar“ nalazi se na obroncima planine Psunj uz bistri potok i rijeku Pakru. Kamp krase dva jezera koja su tijekom ljetnih mjeseci pogodna za kupanje i ribolov. Prostor kampa opremljen je objektom za konzumaciju hrane „Ribarska koliba“, prostorom za roštilj i uživanje uz vatru, sanitarnim čvorom sa tuševima, kuhinjom i velikim travnjacima za kamp.

TRADICIJA

Off-Road i Survivor kamp "Da-Bar"

Dolaskom u Off - road i survivor kamp „Da-Bar“ moći će te kušati tradicionalne slavonske delicije poput šarana na rašljama,fiš paprikaša, slavonskog čobanca, jela ispod peke i sa roštilja.

Sudionicima vikend programa preporučamo posjet atraktivnim lokacijama našega kraja; Državnoj ergeli konja Lipicanaca u Lipiku, Muzeju vojne i ratne povijesti u Pakracu, Pivovari „Slavonika“ uz kušanje vrhunskih piva koje ondje proizvode i sl.

Sudjelovanjem u organizaciji i provedbi programa off – road vožnji u kampu bavimo se gotovo dvadeset godina, a naša ekipa ima značajno iskustvo u vođenju grupa. Tijekom „Da-Bar“ OPEN LAND vikenda organiziramo tri vožnje: dnevno-noćna, vožnja šumskim „vlakama“ planine Psunj i zahtjevni off – road poligon. Sve vožnje prilagođavamo mogućnostima vozača i vozila.

Pružamo mogućnost usluge snimanja i fotografiranja kako bi naši gosti imali i uspomenu na „Da-Bar“ OPEN LAND vikend.

DO SADA SMO SURAĐIVALI SA:

-4WD Travel/4wd Experience, Nizozemska, Marc de Wachter
-AVANTURA 4X4, Klub Rijeka, Ivan Kovač
-WARRIORS 4X4 ADVENTURE, Thomas Tonicello, Edi Jugovac

Termine naših Off – road vikenda uskladili smo sa manifestacijama koje se održavaju na ovome području kako bi sudionici osim u dobroj vožnji i gastronomiji mogli uživati u druženju i zabavi.

Cijena trodnevnog eventa „Da-Bar“ OPRN LAND iznosi 180eura /osoba
Kotizacija: prilikom prijave potrebno je uplatiti 40eura
Podaci za uplatu:
Broj računa: HR8623400093113154996
Poziv na broj: HR00-(OIB UPLATITELJA)
Opis plaćanja: Kotizacija za kamp ( ime i prezime)

Preostale informacije nakon izvršene prijave i uplaćene kotizacije
Za sva vaša pitanja:
+385995971999 Josip/Gonzo
+385919721842 Barbara
+385998285905 David

Mail: gonzopkc@gmail.com
www.izleti-dabar.hr
Facebook: https://www.facebook.com/Kamp-izleti%C5%A1te-Da-Bar-347474625873468 (Kamp-izletište Da-Bar)