Auto klub “AVANTURA 4×4” službeno je osnovan 2002 godine. Okuplja zaljubljenike u prirodu i terence.

avantura4x4@gmail.com

Okupili smo se gotovo dvije godine ranije i djelovali kao podružnica Auto kluba "Grobnik" ali aktivnosti kluba brzo su prerasle sve to i osnovali smo samostalni klub. U počecima dok smo učili i upijali znanja prisustvovali smo na mnogim druženjima, trkama i putovanjima. Hrvatska, Slovenija, Italija, Bosna i Hercegovina, Rumunjska.

Danas 18 godina poslje imamo toliko znanja i iskustva koje nam daje legitimitet da organiziramo jednodnevne, vikend ili višednevne vožnje u Hrvatskoj (do 14 dana). To radimo za ljude koji vole off road poštuju prirodu ali žele i nešto drugo, drugačije. Rijetko se reklamiramo jer gotovo sve evente radimo na preporuku i to smatramo našim največim postignučem.

Do sada smo surađivali sa agancijama i klubovima iz Italije, Belgije, Nizozemske i Njemačke. Od Hrvatskih firmi radili smo razne evente, prezentacije i edukacije vožnje 4x4 za Toyotu Hrvatska, grupaciju Nissan- Renault-Dacia Hrvatska, Monroe amortizeri-istčna Europa. Časopisi Auto klub (reportaže sa putovanja), časopis Terenci (reportaže i škola off-road-a) te novine Novi List za koje smo pisali testove SUV vozila.

Na Vama je da nas kontaktirate i uvjerite se da stojimo iza svega navedenog.

  • avantura4x4@gmail.com

Pored toga organizirali smo mnogo evente za razne firme (manje grupe) koji ne posjeduju terence.

U novije vrijeme posvetili smo se organizaciji evenata za pojedince, klubove i agencije. Naša klijentela su osobe koje posjeduju svoje terence i žele ih maksimalno, ali sigurno iskoristiti u prirodnom okruženju. Sama vožnja je dio naše ponude u koju smo "ugradili" ono što našu lokaciju čini tako posebnom i drugačijom a to su gastronomija,kultura i bogata povijest kraja.

Da bi sve to doživjeli radimo male grupe (5-8 terenaca) te se takvim pristupom možemo posvetiti svakom gostu i pružiti mu maksimum.

DAJTE NAMA I SEBI PRILIKU!